RTL 4 maakt Sterrenslag 2.0

RTL is druk bezig met een opvolger van het legendarische programma Sterrenslag. De nieuwe show heet Zeeslag en Gerard Joling doet in ieder geval mee.

Gerard Joling vertelde in RTL Boulevard over het nieuwe avontuur. Volgens de zanger/presentator wordt Zeeslag volgende week in Turkije opgenomen en doen er 'heel veel leuke BN'ers mee'. Sterrenslag werd voor het eerst uitgezonden in 1977 door de Avro en was twintig jaar lang een grote hit. In het programma speelden bekende Nederlanders, politici en artiesten allerlei sportieve spelletjes tegen elkaar en werd er vooral veel gelachen.

Gordon

Gerard Joling zou Zeeslag eigenlijk maken met Gordon, maar door diens Griekse ongeluk is dat idee van de baan. „Wij zouden volgende week gaan draaien, Gordon en ik, maar ja, dat is nu eventjes een probleem, omdat hij natuurlijk hartstikke ziek is. Daar kun je ook niks aan doen, dat moet met rust genezen.”

Teamcaptain

Het is nog wel even afwachten wat Gerard precies gaat doen bij Zeeslag: „Er wordt nog bij RTL over gesproken wat mijn rol gaat worden. Of ik teamcaptain ga worden of dat ik het ga presenteren. Ik zeg: jongens, het maakt mij niet uit. Ik heb die dagen vrij staan, dus ik wil het hartstikke graag doen.”

Lees ook:
RTL 4 heeft meer grootse plannen voor nieuwe programma's

 

Meer over:

Reageren