RTL 4 programmeert real life soap tijdens GTST-zomerstop

23 januari 2018 11:37 | amusement | Door Televizier

© RTL Nederland

RTL 4 vult de zomerstop van GTST dit jaar met Het Italiaanse dorp: Ollolai, een zes weken durende real life soap over Nederlanders in een klein, mediterraans gehucht.

RTL deed eind vorig jaar een oproep voor Het Italiaanse dorp: Ollolai dat nog het meeste klonk als een variant op Ik vertrek.

Dagelijks om 20.00 uur

Aan de hand van de advertentieschema's van de zender wordt nu duidelijk wat RTL precies van plan is met het programma. Het Italiaanse dorp: Ollolai wordt vanaf maandag 16 juli zes weken lang iedere werkdag uitgezonden om 20.00 uur op RTL 4. Al sinds jaar en dag het uitzendmoment van GTST. De soap gaat op 6 juli met zomerstop, RTL vult het gat tussen de serie en Het Italiaanse dorp op met een ander programma waar nog geen details van bekend zijn..

Nederlandse invasie

Ollolai is een dorpje op het eiland Sardinië dat ondanks de mooie locatie en het lekkere weer te kampen heeft met een leegloop. De burgemeester biedt daarom woningen in zijn dorp aan voor één euro, mits de mensen de panden wel opknappen. Dat is de basis van de nieuwe realitysoap: een aantal ondernemende Nederlandse families trekt naar het eiland om Ollolai nieuw leven in te blazen. 

RTL Nieuws besteedde in de zomer van 2017 voor het eerst aandacht aan Ollolai.

Meer over