RTL 4 schrapt per direct Campinglife

8 April 2016 16:57 | amusement | Door Televizier

Sander Janson en Gaby Blaaser kunnen dit jaar wat langer op vakantie. RTL 4 heeft besloten te stoppen met hun programma Campinglife.

Het besluit werd vandaag bevestigd aan RTL Boulevard. De allerlaatste aflevering is komende zaterdag al te zien.

Andere programma's

De zender is niet ontevreden met het programma, maar vindt het na 15 jaar kampeertelevisie tijd welletjes. Er zijn plannen om de zaterdagmiddag in het komend tv-seizoen op een andere manier in te gaan richten. Wat RTL straks op de plek van Campinglife gaat uitzenden, wil de zender nog niet kwijt.

Sander bedankt

Wel bedankte RTL in een verklaring alle betrokkenen bij het programma: "Wij willen iedereen, die was betrokken bij Campinglife enorm bedanken voor alle energie, enthousiasme en passie waarmee het programma is gemaakt. En in het bijzonder Sander Janson die Campinglife vanaf de eerste uitzending heeft gepresenteerd.“

"Pijn"

In een reactie op zijn Facebookpagina reageerde Sander op het nieuws: "Het doet pijn. Na 15 jaar iedere zomer met dit prachtige programma bezig te zijn laat het een leegte achter waar ik heel erg aan moet wennen. Emotioneel? Ja, het is alsof je na 15 jaar dienstverband ineens op straat staat. Campinglife, het programma waarmee ik mee opgegroeid ben, een deel van mijn leven, is voorbij. Maar, als er een deur dicht gaat, is er vast wel weer een andere deur die zich opent."

"De allerlaatste"

Sander en Gaby wisten het pas sinds vorige week. Gisteravond deelde Sander op zijn Facebookpagina een video waarin hij en Gaby tijdens de opnames van de allerlaatste Campinglife de kijkers al proostend bedankten voor het seizoen. Het blijkt nu voor de hele serie te gelden. Sander heeft naast Campinglife geen andere tv-programma's, Gaby acteert momenteel in GTST

Meer over