RTL 4 verklapt kandidaten van It takes 2

28 februari 2018 14:46 | amusement | Door Televizier

© WILLIAM RUTTEN

RTL 4 deelt op Instagram een foto van de nieuwe BN’ers in It takes 2. De blurry foto verklapt nog niet wie de zangers en zangeressen in spé precies zijn, maar er wordt al flink gespeculeerd.

Op de Instagramfoto staan negen kandidaten voor het nieuwe seizoen in kleurige outfits, maar met een vervaagd gezicht. In de reacties staan al een aantal namen die behoorlijk in de buurt lijken te komen. Zo denken fans massaal het roze haar en de tattoos van Dionne Slagter, bekend als YouTuber Onnedi, te herkennen.

Robin Martens

Robin Martens deelde héél toevallig een outfitpost met precies dezelfde rode trui en ketting en ook haar kenmerkende lange haren zijn natuurlijk niet te missen.

Bert van Leeuwen en Marieke Elsinga

Over de rest van de kandidaten is nog geen unanimiteit, maar voorlopig gokken mensen dat dit van links naar rechts de mensen op de foto zijn: Bert van Leeuwen, Eva Cleven, Evi Hanssen, Robin Martens, Marieke Elsinga, Mika van Leeuwen, Leo Alkemade, Dionne Slagter en Jörgen Raymann.

It takes 2

Of dit ook echt de nieuwe nachtegaaltjes zijn, maakt RTL later bekend. Het nieuwe seizoen van It takes 2 start op 24 maart.

Lees ook: Romy Monteiro en Marcel van Di-Rect zijn de nieuwe professionals in It takes 2.

Meer over