Met Bob Sikkes

Nieuw RTL 4-woonprogramma De Moeite Waard vanaf augustus op tv

23 juni 2022 15:53 | amusement | Door Irma Tomas

© Tom Cornelissen
Woonprogramma's zijn bijna zonder uitzondering een hit op RTL 4, vandaar dat er weer eentje bijkomt. De Moeite Waard is vanaf maandag 29 augustus wekelijks te zien op televisie.

Bovendien is Uitstel van Executie gestopt dus er is ruimte zat voor een nieuw huizenprogramma. Tijl Beckand presenteert in dit geval en natuurlijk doet bouwdeskundige Bob Sikkes ook weer mee. 

Bob begeleidt

In het nieuwe programma kopen kandidaten huizen om ze vervolgens op te knappen en met winst door te verkopen. Flippen heet dat in het jargon. De kandidaten moeten zelf het werk doen maar Bob is er om ze met raad en daad bij te staan. In een podcast vertelde Bob dat de opnamen al een tijdje bezig zijn en dat hij verbaast is over hoe slecht de kandidaten zijn voorbereid. Het is daarom nog maar de vraag of de deelnemers met winst naar huis gaat. 

Flippen

Op TLC en Discovery+ zijn al verschillende programma's te zien over flippen zoals Flip that House en Flip or Flop. Daarin gaan de flippers er na de flip onveranderd met veel geld vandoor. 

De Moeite Waard is vanaf 29 augustus elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over