RTL 4 zendt Christmas Show uit op Eerste Kerstdag

22 December 2017 16:38 | amusement | Door Televizier

Op Eerste Kerstdag kan je bij RTL 4 terecht voor de registratie van de Christmas Show, die dit weekend plaatsvindt in de Ziggo Dome. In de show spelen onder meer Buddy Vedder en Carlo Boszhard mee.

Dit jaar zie je geen film zoals Matilda of Soof bij familiezender RTL 4. Nee, de zender gooit het over een andere boeg en gaat voor de registratie van de Christmas Show. Het grote spektakel is dit weekend te zien in de Ziggo Dome, maar wordt een paar dagen later gewoon uitgezonden op televisie.

Home Alone

Het was jarenlang traditie bij RTL 4: de Home Alone-film. Hoewel de film nog altijd een miljoenenpubliek trok, verhuisde de film vorig jaar naar RTL 8. Nu verdwijnt de film zelfs helemaal bij RTL en zendt SBS 6 de film uit.

Christmas Show

De Christmas Show vertelt dit jaar het beroemde verhaal van Charles Dickens: The Christmas Carol. De verbitterde vrek Ebezener Scrooge wordt gespeeld door voormalig GTST-acteur Buddy Vedder. Aan zijn zijde heeft hij Yolanthe Sneijder-Cabau die de rol van personal assistant Bobbie speelt. Andere acteurs die meedoen zijn Danny de Munk, Holly Mae Brood, Carlo Boszhard, Glennis Grace en Martijn Fischer. Ook illusionist Victor Mids is te zien in de grote show.

The Christmas Show is maandag 25 december om 20.30 te zien op RTL 4

Meer over