En zoekt deelnemers...

RTL 5 blaast De Villa nieuw leven in

RTL 5 blijft inzetten op verleidelijke realitytelevisie. De zender werkt aan een terugkeer van De villa waarin mooie singles in een luxe villa gefilmd worden.

RTL Boulevard berichtte over de comeback van het van oorsprong Britse concept dat in 2011 voor het eerst in Nederland te zien was bij de zender.

Liefdesmatch

In De villa voorspelt een computerprogramma vooraf welke van de deelnemende vrijgezellen het best bij elkaar passen. De vier vrouwen en vier mannen brengen daarna een week met elkaar door in weelde in de hoop dat de vonk overspringt. Aan het eind van de week moet blijken of de computer de liefdesmatches wist te voorspellen.

Moordenaar

De eerste reeks baarde onbedoeld voor opzien toen producent Blue Circle niet door had dat één van de geselecteerde kandidaten een veroordeelde moordenaar was. De desbetreffende uitzending werd uit respect voor de nabestaanden niet uitgezonden.

Kandidaten gezocht

Momenteel is RTL druk bezig met de zoektocht naar geschikte kandidaten. De opnames vinden deze zomer plaats op een zonovergoten locatie. Wie interesse heeft kan zich aanmelden via deze link.

Meer over:

Reageren