Met Buddy Vedder

RTL 5 blaast Deal Or No Deal nieuw leven in

19 juli 2021 18:51 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
RTL 5 brengt na twaalf jaar afwezigheid Deal or no deal terug op de buis. Buddy Vedder neemt het presentatiestokje over van Beau van Erven Dorens.

Buddy bevestigt zijn nieuwe presentatieklus aan RTL Boulevard.

Koffertjes

Van 2006 tot en met 2009 was Beau van Erven Dorens het gezicht van 'het koffertjesspel' zoals Deal or no deal ook wel genoemd werd. Iedere dag kregen deelnemers een doosje met een onbekend bedrag. Slechts een van hen mag het spel spelen en kan gaandeweg koffertjes elimineren. Aan de hand daarvan doet de bank een bod. In de nieuwe opstelling doen 24 kandidaten mee en kan het maximaal te winnen bedrag oplopen tot maar liefst 200.000 euro.

'Te duur'

Deal or no deal was een veelbekeken programma, toch ging na drie seizoenen de stekker eruit. Beau zei daar later over: "Volgens mij werd het op een gegeven moment gewoon te duur. Iedereen liep daar weg met 25.000 euro en dat ging gewoon niet meer. Op een gegeven moment is zoiets te duur voor zo’n zender, denk ik."

Masked Singer

Buddy laat in een verklaring weten er heel veel zin in te hebben en Beau niet na te gaan. Hij geeft aan een spelletjesfanaat te zijn. Naast Deal or no deal blijft hij te zien als panellid in The masked singer. Of hij zijn presentatiewerk kan combineren met zijn jeugdprogramma's bij NPO Zapp is nog niet bekend.

Deal or no deal is vanaf oktober iedere werkdag te zien bij RTL 5.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Buddy Vedder (@buddyvedder)

Meer over