RTL 5 komt met nieuw avonturenprogramma The Ship

5 December 2014 15:55 | amusement | Door Televizier

© RTL 5

RTL 5 dropt binnenkort opnieuw een club mensen op een onbewoond eiland in de splinternieuwe avonturenshow The Ship.

RTL 5 heeft met Expeditie Robinson een absolute kijkcijferhit in huis. De zender hoopt het succes uit te breiden met het nieuwe avonturenprogramma The Ship.

RTL 5

In het nieuwe RTL 5-programma The Ship moeten twaalf Nederlanders zien te overleven op een onbewoond eiland. Ze gaan vuur maken, voedsel verzamelen en de kandidaten moeten voor onderdak zorgen. Het klinkt tot nu toe niet al te vernieuwend, maar er zit een veelbelovend element in het spel. De deelnemers moeten ‘’een boot bouwen om weer van het eiland te ontsnappen!’’, meldt RTL 5. Het kan dus wel eens een spectaculair programma worden.

The Ship

Het is voor velen een droom om mee te doen aan Expeditie Robinson. Helaas mogen er tegenwoordig alleen nog maar BN’ers aan dergelijke shows deelnemen, waardoor het voor de meeste bij een fantasie bleef. Tot Nu. “Vind jij dat jij uit het juiste hout bent gesneden om dit avontuur aan te gaan? Meld je dan aan op www.rtl.nl/theship.’’, aldus RTL 5.

Richard Groenendijk zal nooit meedoen aan een avonturenprogramma. ''Als ze ooit Expeditie Hilton Hotel beginnen, mogen ze mij bellen'', aldus de cabaretier.

Meer over