RTL bestelt toch tweede seizoen Dance Dance Dance

2 oktober 2015 15:51 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Dance Dance Dance krijgt definitief een vervolg. RTL heeft vrijdagmiddag besloten toch een tweede seizoen van de dansshow te bestellen.

Begin deze week konden we melden dat de zender er nog niet uit was. De grootste bottleneck was een geschikt plekje vinden in de overvolle agenda's van alle deelnemers, juryleden en presentatoren.

Dance Dance Dance seizoen 2

Even was het onzeker of de kostbare productie wel een nieuw seizoen zou krijgen. Zo was bedenker en Talpa baas John de Mol teleurgesteld in de kijkcijfers. Hij had gehoopt op gemiddeld 2 miljoen terwijl het er "slechts" zo'n 1.4 miljoen werden. De dansshow verloor het ook iedere week van 10 Jaar Ik Vertrek op NPO1. Extra pijnlijk is het feit dat dit programma feitelijk voor 75 procent uit oude beelden bestaat. Wanneer het tweede seizoen van Dance Dance Dance op de buis komt is nog niet bekend.

Vervolg op Super Kids en De Wensboom 

Naast Dance Dance Dance heeft RTL meer nieuwe reeksen van Talpa producties besteld. Dat is vooral goed nieuws voor Johnny de Mol. Zijn programma's De Wensboom en Superkids krijgen een vervolg. Ook The Big Picture en Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben zijn het komend seizoen weer van de partij. 

Waarschijnlijk is Angela Schijf blij met het nieuws.

Meer over