RTL-boswachter Arjan Postma krijgt eigen tv-show

Arjan Postma, bekend als de boswachter uit RTL Late Night en Het Zijn Net Mensen, krijgt een eigen programma op RTL 4. Hij gaat met BN'ers de natuur in.

Arjan Postma presenteert vanaf 20 mei Wie Overleeft Nederland op RTL 4. In deze nieuwe tv-show gaan steeds vier BN'ers samen met de boswachter drie dagen lang 'op avontuur' in Nederland. Ze trekken de natuur in om te overleven en ontdekken de mooiste plekjes van ons land.

BN'ers

Op de persfoto die RTL 4 heeft onthuld, is te zien dat Obese-coach Radmilo Soda, actrice Nadja Hüpscher, schrijfster Marion Pauw en acteur Egbert Jan Weeber in een van de afleveringen op pad gaan met Arjan. Een filmpje op YouTube toont opnamen in Harlingen en daar spotten we tv-grootheid Henny Huisman, chef-kok Ron Blaauw, kapster/ex-playmate Melisa Schaufeli en presentator Joris Linssen.

Arjen Postma

Arjan Postma is bekend als vaste gast van RTL Late Night en als dierenkenner uit Paul de Leeuws quiz Het Zijn Net Mensen. Vorig jaar was hij ook bij de EO te zien in Lang Leve De Lente. Wie Overleeft Nederland is Arjans eerste eigen tv-programma en er staan zes afleveringen gepland.

Wie Overleeft Nederland is vanaf woensdag 20 mei om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Lees ook:
Arjan Postma vertelt over zijn rol in Het Zijn Net Mensen.

Reageren