RTL Boulevard Award voor vloggende BN’er

8 februari 2017 10:18 | amusement | Door Televizier

© Screenshot YouTube

Begin april is de eerste uitreiking van de VEED RTL Boulevard Award. De prijs gaat naar de BN’er die de leukste vlogs maakt op zijn of haar YouTube-kanaal. Onder andere Giel Beelen, Gerard Joling, Jan de Hoop, Roxeanne Hazes en Frans Bauer vloggen erop los.

Gerard Joling, Frans Bauer en nieuwslezer Jan de Hoop lijken kans te maken op de prijs. Deze actieve vloggers geven de fans elke week een kijkje in hun leven. Zo giert Gerard er op los in zijn vlogs en gaat hij naar het strand in Bergen waar zijn moeder een nat kruis oploopt. Frans Bauer heeft in zijn vlog een snotneus en de kijker geniet gezellig mee. En Jan de Hoop trekt een schort aan van Heel Holland bakt en maakt een courgette walnoot cake. Het is toch ook om te gieren?

 

 

 

VEED Festival

De RTL Boulevard Award wordt uitgereikt tijdens het VEED Festival. Het social media festival op het Westergasterrein in Amsterdam is dit jaar van 5 tot en met 8 april. Fans kunnen daar gillen voor hun favoriete YouTube-ster. Op 6 april worden de Veed Awards uitgereikt. Vorig jaar stemden 350.000 mensen. 

Vlogger Joy

Toen won vlogger Joy (14) de VEED Award voor ‘Beste vrouwelijke YouTuber’. Haar filmpjes zijn razend populair en worden meer dan 140 miljoen keer bekeken. Ze vlogt over beauty, fashion en het leven op de middelbare school. Dinsdag kondigde Joy samen met Luuk Ikink, bij RTL Boulevard, de nieuwe Award aan. 

Meer over