Ridouan Taghi

RTL Boulevard brengt bericht meest gezochte crimineel van Nederland

15 mei 2019 16:34 | amusement | Door Irma Tomas

© William Rutten
Redouan Taghi, de man die door justitie verantwoordelijk wordt gehouden voor talloze liquidaties, is woensdagavond in RTL Boulevard te horen over het nieuws van gisteren dat Peter R. de Vries op zijn dodenlijst zou staan.

Taghi is de meest gezocht crimineel van het land en is al een tijd onvindbaar voor politie en justitie. Blijkbaar houdt het kopstuk van de mocromaffia de Nederlandse media wel goed in de gaten want hij heeft Peter R. de Vries een bericht gestuurd. Of dat een appje, een telefoontje, of een videobooschap was, laat Boulevard wegens kijkcijfertechnische redenen nog even in het midden. 

100.000 euro

In het persbericht van RTL staat dat de misdaadverslaggever 'een persoonlijke boodschap heeft gekregen van de man die hem naar het leven zou staan. En dat is een uniek omdat Taghi sinds enkele jaren spoorloos verdwenen is. Hij staat op de Nationale Opsporingslijst en het Openbaar Ministerie looft een recordbedrag van 100.000 euro uit voor de tip die leidt naar zijn vindplaats.'

Liquideren

In de persoonlijke boodschap gaat Taghi in op het nieuws dat hij opdracht heeft gegeven om de misdaadverslaggever te liquideren. De volledige boodschap zal vanavond in RTL Boulevard worden getoond.

RTL Boulevard is vanavond om 18.35 uur te zien bij RTL 4

Meer over