Tikje ondeugende familieshow

RTL deelt eerste bijzondere beelden van ballonnenshow Blow Up

14 mei 2022 09:04 | amusement | Door Jef Willemsen

© RTL/William Rutten
Het moet dé nieuwe vrijdagavondshow van RTL 4 worden: Blow upDeze zomer gaan Chantal Janzen en Martijn Krabbé op zoek naar de beste ballonkunstenaars van Nederland. De eerste promo belooft heel wat.

Vrolijk, kleurrijk en geschikt voor het hele gezin: de aankondiging van Blow up laat er geen onduidelijkheid over bestaan. 

Ballon

Chantal Janzen en Martijn Krabbé nemen de kijker mee in de wondere wereld van ballonkunst. Wie een beetje creatief met latex en lucht is kan van alles maken: van een indrukwekkende papegaai tot een motor en meer. In de promo varen ze per ballon door het land. Dat oogt allemaal wat kinderlijk en is precies wat RTL met Blow up voor ogen heeft: amusement waar ook de kleinsten van het gezin met natte haartjes op de bank van kunnen genieten.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Tulpje

Maar helemaal lief, zoet en onschuldig gaat de ballonnenshow nu ook weer niet worden. In de kern is het een serieuze afvalrace waar wekelijks een koppel het veld moet ruimen. En het tikkie suggestief ogende tulpje dat Chantal in de promo beet heeft belooft ook dat 't mogelijk minder braaf wordt dan 't lijkt.

 

Blow up is vanaf vrijdag 3 juni te zien om 20:00 uur bij RTL 4.

Meer over