Wie denk jij?

RTL deelt mysterieuze foto met Expeditie Robinson-kandidaten

10 augustus 2022 14:03 | amusement | Door Esther Hut

© Jasper Suyk

Het is nog maar een paar weken wachten en dan kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen Expeditie Robinson. Maar wie reizen er dit jaar af naar een onbewoond eiland om zich uit te laten hongeren? RTL deelde alvast een mysterieuze foto.

Op de foto zien we een glimp van de kandidaten en kunnen we in ieder geval eruit opmaken dat er dit seizoen 21 kandidaten zijn. Veel wijzer worden we natuurlijk nog niet van het beeld, maar RTL laat weten deze week met meer info te komen.

Ilias Ojja en Chatilla van Grinsven

Het speculeren is in ieder geval wel al een tijdje bezig. Zo liet Yvonne Coldeweijer weten dat ze wat tips binnen had gekregen van haar spionnen. En worden onder andere acteurs Mike Weerts, Ilias Ojja en Niek Roozen genoemd. Ook oud-basketbalster en Shownieuws-deskundige Chatilla van Grinsven werd genoemd.

Rick Brandsteder

Het is dus nog even afwachten. Wel is duidelijk dat Nicolette Kluijver in deze reeks versterking krijgt van Rick Brandsteder, hij neemt het stokje over van Kaj Gorgels die het realityprogramma niet langer in zijn drukke schema kon passen.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is in ieder geval te zien vanaf maandag 29 augustus om 20:30 uur op RTL 4.

Meer over