Vanwege corona

RTL en SBS kiezen in juni vrijwel volledig voor herhalingen

1 mei 2020 11:32 | amusement | Door Jef Willemsen

© Roy Beusker
Met de zomer op komst is er in juni zowel bij RTL 4 als SBS niets nieuws onder de zon. Beide zenders kiezen doordeweeks en in de weekends voor herhalingen.

Dit blijkt uit de programmaschema's die RTL Nederland en Talpa bekend hebben gemaakt.

Ruben Nicolai vervangt GTST

Waar SBS doordeweeks om 20.00 uur kiest voor herhalingen van Lingo, heeft RTL 4 besloten het tweede seizoen van Ik weet er alles van met Ruben Nicolai uit te zenden. De spelshow verving vorig jaar GTST in de zomerstop en zette toen mooie scores neer.

Maandag

Wie per se nieuwe programma's wil zien, komt alleen op maandagavond aan bod. RTL 4 brengt Married at first sight - second chancewaarin Carlo Boszhard oud-kandidaten van de koppelshow op herhaling naar de liefde laat zoeken. SBS heeft nog tot half juni nieuwe afleveringen van Chateau Meiland. Vanaf 15 juni staan er echter herhalingen van Cash or trash op de planning.

Lang leve Linda

In de weekends ontstaat een interessante situatie. RTL 4 kiest ervoor om Oh, wat een jaar! van de plank te halen, terwijl SBS 6 op hetzelfde moment het eerste seizoen van Ik hou van Holland nog eens uitzendt. Hierdoor neemt Linda de Mol het in de herhaling tegen zichzelf op.

Dit is het volledige schema van RTL 4 in juni.

En dit kunnen we van SBS 6 verwachten.

Meer over