RTL geeft Gordon eigen datingshow

Zakelijk gaat het Gordon voor de wind, maar privé wil het nog niet vlotten. RTL 4 gaat hem een handje helpen via een heuse datingshow rond zijn persoon.

Gordon deed deze opvallende onthulling tijdens Thuis op Zondag.

Datingshow

Hij was eigenlijk aangeschoven om zijn nieuwe kookboek te promoten, maar toen Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg over zijn liefdesleven begon gebeurde er iets geks. Het duo suggereerde dat hij misschien wel via de televisie aan de man kon komen. Gordon werd verrast door deze uitspraak: "Het is toch echt bizar dat je dit zegt. Ik zou het wel een heel leuk idee vinden, ja. Het gaat er ook komen, haha! Ik mag het eigenlijk helemaal niet zeggen".

"Speeddaten"

Grappend merkte Gordon op dat zo'n datingprogramma broodnodig is: "“Er is geen hond die tegen me aan pist, dus doen we het maar via een tv-programma.” Al geeft hij ook toe dat het niet al te serieus moet worden genomen: "Heel eerlijk gezegd denk ik niet dat je het op tv gaat vinden, maar het is wel weer even leuk om op kosten van de baas te gaan speeddaten.”

Geer zoekt een beer

Het is niet de eerste keer dat RTL een presentator helpt in de liefde. In 2004 werd voor Gerard Joling een wekenlange zoektocht gehouden naar de ware in Life & Cooking. Deze show, met de pakkende titel Geer zoekt een Beer, liep op weinig uit. Maar gelachen werd er wel.

Meer over:

Reageren