RTL: ‘Gerucht gedwongen ontslag GTST-acteur Ferri Somogyi is onzin’

RTL 4 heeft het gerucht dat acteur Ferri Somogyi is ontslagen bij Goede Tijden Slechte Tijden ontkent. Eerder meldde weekblad Weekend dat Somogyi niet meer terug zou keren op de set van de populaire soapserie.

Volgens het roddelblad zou de acteur bij zijn ontslag een flink geldbedrag hebben meegekregen van RTL. Onzin, volgens RTL. 'Dat Ferri ontslagen is, is absoluut niet waar', laat een woordvoerder namens de zender weten.

Rik de Jong

Ferri Somogyi speelt in GTST de rol van Rik de Jong, die momenteel in de cel zit voor moord. Zijn personage heeft bekend de parachute onklaar te hebben gemaakt waarmee Mike vorig seizoen te pletter viel. Die had jammerlijke pech, want Rik was eigenlijk van plan om de parachute van zijn schoonzus Aysen te saboteren, aan wie hij een bloedhekel heeft.

Groot raadsel

Wat er gebeurt met Ferri’s personage, is voorlopig een groot geheim in Hilversum. RTL wil er niets over kwijt. 'Of hij wel of niet vrijkomt, kunnen wij niet zeggen, omdat we daarmee de verhaallijn verklappen,'  aldus een woordvoerder tegen RTL Boulevard.

Vertrek

Mocht Ferri wel vertrekken uit de populaire soap, dan is dat niet de eerste keer. In 2002 vertrok de acteur naar Amerika om carrière te maken. In 2007 keerde hij weer terug op vaderlandse bodem en maakte zijn comeback in GTST.

Maar een paar weken later blijkt het gerucht toch waar.

Meer over:

Reageren