Kast vol Kansen

RTL gunt populaire TikTokker Duncan Tromp eigen programma

23 februari 2024 10:12 | amusement | Door Judith Regeling

© ANP ROBIN UTRECHT
TikTok-ster Duncan Tromp zal vanaf komende maand niet enkel meer online te zien. Hij is namelijk het gezicht van het nieuwe RTL5-programma Kast Vol Kansen, dat vanaf 3 maart wekelijks te zien zal zijn.

Het onderwerp? Kleding!

Kast Vol Kansen

Als je altijd al eens een kijkje hebt willen krijgen in de kledingkast van een bekend persoon, is dit programma op je lijf geschreven. Iedere aflevering gaat presentator Duncan Tromp namelijk samen met stijlcoach Mirjam Hamming langs bij een bekende Nederlander.

Dit doen ze niet alleen omdat ze nieuwsgierig zijn naar alle kledingstukken die zij hebben hangen, maar vooral om erachter te komen of er nog pareltjes tussenzitten die deze persoon niet meer gebruikt. Ze hopen deze in bezit te krijgen, te verkopen en uiteindelijk te doneren aan het goede doel. 

Duncan Tromp

Bij veel mensen uit de oudere generatie zal het bij het horen van de naam 'Duncan Tromp' mogelijk nog geen belletje gaan rinkelen, maar bij de jonge generatie is dat een ander verhaal. Duncan heeft inmiddels zo'n 1 miljoen volgers op TikTok. Daar deelt hij regelmatig grappige en herkenbare video's over zijn dagelijks leven. Ook was hij te zien in Misfit The Switch.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Duncan Tromp (@dunctromp)


Kast Vol Kansenis vanaf 3 maart wekelijks te zien op RTL5.

Meer over