Carlo Boszhard

RTL zoekt kinderen voor variant I can see your voice

19 Februari 2021 17:37 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Nander de Wijk

Het was al bekend dat er een tweede seizoen van I can see your voice kwam, maar RTL richt zich nu ook op een jongere doelgroep. Er komt namelijk een kindervariant van de populaire muziekspelshow.

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl
Meer film & serie nieuws

De presentatie van I can see your voice is in handen van Carlo Boszhard. De 51-jarige RTL-ster doet een oproep aan de kinderen om zich in te schrijven. De enige voorwaarde is dat de mogelijke kandidaten tussen de 10 en 16 jaar oud zijn.

Oproep

“We gaan een kinderversie maken. Ben jij tussen de 10 en 16 jaar oud en vind je het leuk om heel goed te zingen, of juist helemaal niet! Kun je heel goed vals zingen, dan hebben we je ook nodig. Geef je dan op voor dit programma en dan zie ik jou wellicht in de studio."

Jury

Of Fred van Leer, Marieke Elsinga, Ronnie Flex, Samantha Steenwijk en Jeroen van Koningsbrugge weer de jury vormen, vertelt het verhaal voor I can see your voice kids niet.

Buis

Met de kindervariant van I can see your voice gaat RTL onder andere The Voice en Heel Holland bakt achterna die ook een kindervariant maakten nadat het origineel een groot succes was. Wanneer het kinderseizoen van de muziekspelshow op de buis te zien is, is nog niet bekend.

Meer over