Oeps, betrapt!

RTL-kennisquiz Ik Weet Er Alles Van keert terug op de buis

20 mei 2022 13:59 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten/RTL
Ruben Nicolai mag ook deze zomer aan de bak als quizmaster. Zijn kennisquiz Ik Weet Er Alles Van keert namelijk voor het vierde jaar op rij terug op de buis.

RTL bracht dit alleen zelf niet naar buiten, maar de beelden van Shownieuws liegen niet.

Lees ook: Ruben Nicolai openhartig over geheimen Ik Weet Er Alles Van 

Ruben Nicolai

Irene Moors kreeg gisteravond in de late editie van Shownieuws de eer om visagiste Barbara van Munster te verrassen met een Media Diamant voor het werk wat ze de afgelopen jaren heeft verricht. Toevallig stond die laatste net op de set waar Ruben Nicolai het vierde seizoen van zijn kennisquiz aan het opnemen is. Betrapt, kun je dus wel zeggen.

Ik Weet Er Alles Van

In 2019 debuteerde Ik Weet Er Alles Van tijdens de zomerstop van Goede Tijden, Slechte Tijden. En met kijkcijfers tussen de 600.000 en 1,3 miljoen per aflevering groeide het al snel uit tot een vaste waarde tijdens de zomerperiode. In deze kennisquiz nemen wekelijks zes kandidaten met verschillende specialismen het tegen elkaar op in diverse rondes: twee kennisrondes en drie fotorondes. Hoe meer vragen ze goed beantwoorden, des te meer geld ze kunnen verdienen. Uit de beelden blijkt dat de kandidaten van dit jaar onder meer alles denken te weten over Madonna, pretparken, Disney, het koninklijk huis en reclames.

Ik Weet Er Alles Van is vanaf 11 juli weer van maandag t/m vrijdag om 20:00 uur te zien is op RTL4.

Meer over