'Waar is Beau?'

RTL-kijkers verrast door onaangekondigde herhaling Kopen Zonder Kijken

5 mei 2022 22:22 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Kijkers van RTL 4 keken op bevrijdingsdag wat gek op toen na Expeditie Robinson: All stars niet Beau van Erven Dorens maar Martijn Krabbé op de buis verscheen. Kopen zonder kijken nam onverwacht het plekje van Beau in.

In plaats van het actuele nieuws van de dag kregen kijkers een herhaling van Kopen zonder kijken uit 2019 voorgeschoteld. De Martijn Krabbé van toen nam Sanne en Bram mee om opnieuw een droomhuis te vinden voor een budget van 7 ton dat, uiteraard, grotendeels op ging.

Lees ook: De TV van gisteren: We keken massaal naar het stuntende Feyenoord

Voetbal

Zeer vermakelijk, maar niet de aangekondigde aflevering van BeauEen tekstblokje in de rechterbovenhoek vertelt kijkers dat het praatprogramma een uurtje later begint. RTL-persvoorlichter Robin van den Broek laat in een reactie aan deze site weten dat tot de schemawijziging is besloten vanwege de 5 mei vieringen en de voetbalwedstrijd Olympique Marseille - Feyenoord. Door Beau wat later te zetten kijken er mogelijk meer kijkers naar het praatprogramma dat gister al een pijnlijk lage 459.000 kijkers noteerde. Twitterende kijkers uitten al snel hun ongenoegen en verbazing over de ongebruikelijke situatie

Het nieuwe seizoen van Kopen zonder kijken start overigens maandag 16 mei om 20:30 uur op RTL 4.

Meer over