Kandidaten gezocht!

RTL komt met nieuw seizoen van De Slechtste Chauffeur van Nederland

12 januari 2024 11:07 | amusement | Door Judith Regeling

© Tom Cornelissen
John Williams en zijn team mogen zich weer opmaken voor nieuwe brokkenpiloten. De Slechtste Chauffeur van Nederland krijgt namelijk ook dit jaar een gloednieuw seizoen.

Het enige wat de producten daarvoor nog nodig hebben, is kandidaten.

De Slechtste Chauffeur van Nederland

Eigenlijk heeft De Slechtste Chauffeur van Nederland geen introductie meer nodig, de titel zegt het allemaal. In dit populaire programma van RTL worden de kandidaten wekelijks getest op hun rijvaardigheid en verkeersinzicht. Daarnaast worden de deelnemers bewust gemaakt van de gevaren op de weg.

Waar je bij veel andere programma afvalt als je het slechtste bent, is dat in dit programma een heel ander verhaal. Je hebt  juist grotere kans om af te vallen als de juryleden - bestaande uit onder meer Tim Coronel en Beau Luijten - potentie in je zien. Wie aan het einde van de reeks 'wint', moet zijn of haar rijbewijs officieel door de shredder gooien. En dat wil niemand.

Oproep voor kandidaten

Om het komende seizoen van de grond te krijgen, hebben de makers nog wel iets nodig: deelnemers. Op de Facebook-pagina van Skyhightv is dan ook het onderstaande oproepje te vinden.

Wanneer het nieuwe seizoen van De Slechtste Chauffeur van Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Meer over