De Beste Slechtste Chauffeur Van Nederland

RTL komt met spin-off van De Slechtste Chauffeur Van Nederland met oud-finalisten

10 mei 2023 12:17 | amusement | Door Tessa Kok

© RTL

Het huidige seizoen van De Slechtste Chauffeur Van Nederland is momenteel in volle gang. In dat programma worden een aantal extreem slechte chauffeurs uitgedaagd en bekroont één daarvan zich tot de allerslechtste. Er is goed nieuws voor de liefhebbers van de show, want RTL komt met een spin-off met de allerslechtste oud-finalisten van de afgelopen jaren.

In de Beste Slechtste Chauffeur Van Nederland krijgen de allerslechtste oud-finalisten van de eerdere seizoenen een tweede kans. De chauffeurs die deelnemen moeten bewijzen dat zij veilig de weg op kunnen. Daarnaast worden de chauffeurs en de kijkers bewust gemaakt van de gevaren op de weg.

Speciaal seizoen

In het bijzondere seizoen doet presentator John Williams samen met vier rij-instructeurs een poging om van de rampzalige chauffeurs die deelnemen, veilige weggebruikers te maken. Het wordt een complete heropvoeding, waarbij de rij-instructeurs de chauffeurs de juiste vaardigheden proberen bij te brengen om ervoor te zorgen dat ons land weer een stukje veiliger wordt. De grote vraag is of de chauffeurs na alle extra inspanningen opnieuw weten te slagen voor hun praktijkexamen. 

De Beste Slechtste Chauffeur Van Nederland is vanaf woensdag 31 mei wekelijks om 20.30 uur bij RTL 5 te zien. Het huidige seizoen van de Slechtste Chauffeur Van Nederland is momenteel al wekelijks op woensdag om 20.30 uur bij RTL 5 te bewonderen.

Meer over