Opnames bijna van start

RTL kondigt nieuw seizoen van Make Up Your Mind aan

10 januari 2023 13:43 | amusement | Door Judith Regeling

© Rob Jacobs / RTL
Binnenkort worden diverse bekende Nederlandse mannen (en vrouwen) weer omgetoverd tot de meest beeldschone Drag Queens. Er komt namelijk een gloednieuw seizoen aan van Make Up Your Mind!

RTL kondigt de komst aan via hun eigen nieuwsbrief.

Make Up Your Mind

In het tweede seizoen van Make Up Your Mind toverden wekelijks vijf bekende Nederlandse mannen zich om als professionele dragqueens inclusief prachtige pruiken, hoge hakken en mysterieuze acts. Vervolgens moesten panelleden Nikkie de Jager en Fred van Leer aan de hand van hints ontdekken wie ze voor zich hadden. Met resultaat overigens: het heeft winnaar Soy Kroon duidelijk geen windeieren gelegd

Nieuwe opnames gepland

Hoewel presentator Carlo Boszhard er samen met zijn partner (en tevens Make Up Your Mind-bedenker) Herald Adolfs nooit een geheim van heeft gemaakt nieuwe afleveringen te willen maken, heeft RTL nu zelf ook bevestigd dat het eraan komt. Via de nieuwsbrief van de zender kun je je namelijk opgeven om bij de opnames te zijn. Deze vinden plaats op 22, 23, 29 en 30 januari in de studio's in Baarn. 

Wanneer de nieuwe afleveringen van Make Up Your Mind te zien zullen zijn, is nog niet bekend. Het tweede seizoen was in april 2022 op tv.

Meer over