RTL Late Night krijgt Anouk-special

Anouk staat aanstaande vrijdag centraal in een speciale uitzending van RTL Late Night. Dit ter gelegenheid van haar nieuwe album Paradise And Back Again.

Anouk heeft de grote eer om, net als Pharrell Williams, als hoofdgast te fungeren in RTL Late Night. In het programma spreekt de voormalig deelneemster van het Songfestival met Humberto Tan over haar privéleven, haar carrière en uiteraard zingt ze nummers van haar nieuwe album.

Anouk

Anouk speelde een grote rol bij de invulling van de speciale aflevering van RTL Late Night. De rockchick nodigde haar manager en steun en toeverlaat Kees de Koning uit, de Amerikaanse stand up comedian Louis C.K. komt op bezoek én cabaretier Jeroen van Koningsbrugge schuift aan bij Humberto Tan.

RTL Late Night

Humberto Tan ontvangt nog een gast die een grote rol speelt in het leven van Anouk, al weet nog niemand wie dit is. RTL geeft alvast een hint: ‘’Ze ontmoette deze man jaren geleden op bijzondere wijze in Amerika.’’ Vrijdag weten we welke internationale persoonlijkheid te gast is in de Anouk-special van RTL Late Night.

RTL Late Night krijgt ook een heuse One Direction-special.

Meer over:

Reageren