RTL Late Night ook in de zomer met Peter van der Vorst

10 Maart 2016 10:53 | amusement | Door Televizier

De late night talkshow RTL Late Night is voor het eerst ook in de zomer op de buis. Maar Humberto Tan heeft wel vakantie, want Peter van der Vorst vervangt hem.

RTL Late Night is zo'n succes dat het ook gewoon in de zomer wordt uitgezonden. Humberto presenteert de show tot 1 juli en daarna gaat Peter op de praatstoel zitten tot 29 juli. "Ik heb gezegd: ik ben er tot 1 juli en alles wat daarna gebeurt: succes", vertelt Humberto lachend in de 538-ochtendshow Evers Staat Op. RTL laat weten dat ook sidekick Luuk Ikink er tussenuit knijpt, maar wie hem gaat vervangen is nog onbekend. 

Scoren

Humberto vertrouwt erop dat het allemaal goed gaat komen. Evers vraagt hem ook of hij niet bang is dat zijn vervanger het stukken beter gaat doen. "Als hij meer zou scoren in de zomer, dat kan natuurlijk. Dan profiteer ik daar toch ook van?", zegt Humberto. "En als RTL 4 denkt: Peter jij doet het beter, dan is dat zo. Je gaat niet met angst regeren." 

Peter op de presentatiestoel 

Peter verving Humberto in 2014 al een keer 2 dagen toen hij in Sotsji was voor de Olympische Winterspelen. En onlangs was het weer raak toen Tan te gast was in zijn eigen show omdat hij de titel Omroepman van het Jaar binnen had gesleept. 

Meer over