RTL Late Night terug met Bowie en Yolanthe

Humberto Tan is terug van de RTL Late Night-winterstop. In de eerste aflevering praat Tan over David Bowie en ontvangt hij Bartho Braat en Wilbert Gieske uit GTST die groot nieuws hebben.

Maandagochtend kwam het treurige en onverwachte bericht over de dood van David Bowie. In de eerste RTL Late Night staat Humberto natuurlijk stil bij het overlijden van de muzieklegende. AIVD-directeur Rob Bertholee komt praten over de terreurdreiging in Nederland en Ger van der Gaast en zijn dochter Meike de Boer vertellen over de documentaire over Ger die aan Alzheimer lijdt. Als klap op de vuurpijl schuiven Bartho Braat en Wilbert Gieske, oftewel de gebroeders Alberts uit GTST aan. En ze schijnen groot nieuws te hebben.

Yolanthe

Tan heeft dinsdag Yolanthe Sneijder-Cabau te gast. Het is het eerste tv-optreden van Yolanthe op de Nederlandse televisie sinds de geboorte van zoontje Xess Xava. En het is dapper dat Yolanthe juist RTL Late Night kiest als podium, gezien de laatste keer dat ze het programma met een bezoek vereerde.

 

Meer over:

Reageren