Geheime liefde

RTL maakt All you need is love-achtig Stiekem Verliefd

17 januari 2019 10:33 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
RTL zoekt kandidaten voor het nieuwe programma Stiekem verliefd waarin mensen hun geheime crush vertellen dat ze verliefd zijn.

Dat is eigenlijk de formule waarmee All you need is love ooit begon. Robert ten Brink nodigde destijds nietsvermoedende mensen uit in zijn caravan en liet ze een video zien van iemand die verliefd was. En dan maar hopen dat de gevoelens wederzijds waren. In de loop der tijd groeide All you need is love meer uit tot een herenigingsprogramma en raakten de geheime verliefdheden jammer genoeg op de achtergrond. Tot nu.

Integer

RTL zoekt kandidaten voor Stiekem verliefd: 'Heb jij nog steeds een ‘crush’ op jouw klasgenoot van vroeger? Of heb je al lange tijd een oogje op jouw collega? Of ben je in de loop van de tijd meer gaan voelen voor je beste vriend of vriendin? Maar durf je dit niet uit te spreken? Dan zoeken wij jou en gaan wij je helpen! In een nieuw integer tv-programma brengen we je samen met jouw ‘crush’ en krijg je antwoord op de vraag die je zelf niet durft te stellen. Wie weet voelt jouw ‘crush’ ook iets voor jou en ligt er iets moois in het verschiet! Heb je interesse, meld je dan!'

Dus, iedereen die al jaren smacht naar een ander, meld je aan!

Meer over