Solo

RTL neemt zoektocht naar nieuwe Nick & Simon voorlopig niet in productie

2 februari 2024 09:00 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Ruud Baan

RTL trekt de stekker uit een nieuwe talentenjacht waarin een zangduo gevonden moest worden. De zender had Blue Circle in juni 2023 een oproep laten plaatsen voor kandidaten, maar inmiddels is er op de schreden teruggekomen.

Mediakenner Tina Nijkamp weet te melden dat RTL toch niet naar een nieuwe Nick & Simon op zoek gaat. Bij RTL is er al tijden een gat ontstaan in de programmering wat talentenjachten betreft nadat The Voice of Holland van de buis werd gehaald. Met het nog naamloze programma hoopte de zender in een behoefte te voorzien, maar de leiding heeft besloten het nieuwe programma voorlopig niet in productie te nemen.

Oproep 

Destijds was dit de oproep. ''Voor een groot nieuw RTL 4-programma zoeken wij getalenteerde zangers die op zoek zijn naar het ultieme muzikale avontuur. In dit programma draait het om het vinden van de perfecte match tussen twee zangers. Ambieer jij geen solocarrière maar zie jij jouw toekomst meer in de vorm van een succesvol duo? Geef je dan nu op via de link in bio.''

Tina Nijkamp

Meer over