Leuk nieuws!

RTL onthult eerste deelnemers van Better than Ever seizoen twee

10 maart 2023 21:30 | amusement | Door Judith Regeling

© Jamie Westland
Doordat RTL4 heeft besloten om Alles Is Muziek nog even uit te stellen, zijn Martijn Krabbé en Waylon al vanaf 16 maart te zien met het tweede seizoen van Better than Ever. De zender vond het daarom ook hoog tijd om alvast wat kandidaten te droppen.

Deze muzikale BN'ers waren zojuist te zien in een fragment op RTL4.

Better than Ever

In Better than Ever blikken diverse kandidaten die ooit hebben meegedaan aan programma's als X-Factor, The Voice of Holland, Starmaker en Idols nog eenmaal terug op hun ervaringen. Dat echter niet alleen, ze mogen namelijk ook het podium op om muzikaal van zich te laten horen en hiermee de rest te overtuigen dat ze daadwerkelijk 'better than ever' zijn. Wie daarin het meest slaagt, gaat aan het einde van de rit naar huis met 25.000 euro te gebruiken voor zijn of haar carrière. 

Sandra van Nieuwland

Afgelopen seizoen waren onder meer al Jennifer Ewbank, Iris Kroes, Jim van der Zee en Chris Hordijk te zien en te horen. Voor het tweede seizoen is het de makers wederom gelukt om wat fijne namen te strikken. Uit de eerste beelden blijkt al dat onder meer voormalig The Voice of Holland-winnares Julia Zahra (Julia van der Toorn) aanwezig zal zijn net als Raffaëla Paton, Sandra van Nieuwland, Joan Franka, Kim de BoerRichy Brown, Pearl Josefzoon, Demi van WijngaardenJohannes Rypma, Anna Speller en Adlicious-lid Shirley Spoor. Wie daar nog bijkomen, moet later blijken.

Julia Zahra in Better than Ever 2023
Julia Zahra in Better than Ever 2023

Better than Ever is vanaf donderdag 16 maart wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over