Voor in de agenda!

RTL onthult startdatum zesde seizoen Kopen Zonder Kijken

20 februari 2023 10:39 | amusement | Door Esther Hut

© Tom Cornelissen

Pak de bingokaarten voor Kopen Zonder Kijken er maar weer bij, want binnenkort kunnen we weer toekijken hoe Martijn Krabbé en zijn team verschillende huizen zoeken, kopen én verbouwen.

Omcirkel maandag 17 april maar groot in je agenda, want dan gaat de eerste aflevering van Kopen Zonder Kijken weer van start 

Extra budget?

Inmiddels zijn we aanbeland in het zesde seizoen en ook nu laten tien stellen hun huis kopen door Alex van Keulen en worden ze waarschijnlijk weer om extra budget gevraagd voor de verbouwing door Bob Sikkes.

Alhoewel, dat laatste nog maar de vraag is want Martijn liet onlangs nog weten dat dat zomaar anders kan zijn in het nieuwe seizoen, vanwege de veranderende huizenmarkt. Druk zijn ze er in ieder geval wel mee geweest, want de presentator vertelde dat ze soms in een week wel vijftig bezichtigingen hadden.

Zevende seizoen

Ook het zevende seizoen staat al op de planning en is al bijna afgerond. Deze kunnen we in het voorjaar van 2024 verwachten. “Dat (zevende seizoen red.) wordt heel anders omdat de markt totaal aan het veranderen is", vertelt Martijn. "De rente is gewoon heel erg aan het stijgen, de hypotheekrente is aan het stijgen. Dus je hebt hogere maandlasten, dan ga je ook minder lenen. Er is een enorme inflatie."

Eerst kunnen we uitkijken naar het zesde seizoen van Kopen Zonder Kijken. Die zie je dus vanaf maandag 17 april wekelijks om 20:30 uur op RTL 4.

Meer over