Versterking

RTL onthult teamcaptains van nieuwe muzikale show Alles Is Muziek

7 februari 2023 10:41 | amusement | Door Judith Regeling

© QMusic
Marieke Elsinga staat er in het aankomende programma Alles Is Muziek niet alleen voor. De RTL-presentatrice krijgt namelijk versterking van zowel een ervaren panellid als een nieuwkomer op dit gebied.

Niemand minder dan Jeroen van Koningsbrugge en Holly Mae Brood zullen te zien zijn als de vaste teamcaptains, zo blijkt uit de nieuwsbrief van Blue Circle Casting.

Alles Is Muziek

In het 'nieuwe en dolkomomische muzikale' show Alles Is Muziek strijden twee teams van BN'ers onder leiding van twee vaste teamcaptains in verschillende spelrondes om uiteenlopende alledaagse voorwerpen. Dit doen ze natuurlijk niet om zo een heerlijke goodiebag mee naar huis te nemen. De spullen zijn namelijk bedoeld om in de finale een bekend popliedje zo goed mogelijk na te kunnen spelen zónder het gebruik van echte instrumenten.

Marieke Elsinga

Eerder onthulde de zender al dat Marieke Elsinga de presentatie voor haar rekening neemt. Nu is dus ook duidelijk dat ze kan rekenen op Holly Mae Brood en Jeroen van Koningsbrugge, die haar als trouwe teamcaptains wekelijks zullen bijstaan. Leuk detail: dit duo was laatst nog samen te zien bij DNA Singers.

Holly Mae Brood en Jeroen van Koningsbrugge in DNA Singers
Holly Mae Brood en Jeroen van Koningsbrugge in DNA Singers

Publiek gezocht

Mocht je nu geen moment willen missen van Alles Is Muziek, heb je geluk. Het publiek mag namelijk ook meedoen, zij bepalen naderhand welk optreden het beste was en wie er met de 'eer' vandoor gaat. Opgeven om in het publiek te zitten is nog mogelijk en kan via de website van Blue Circle Casting.

Alles Is Muziek is vanaf donderdag 16 maart wekelijks om 20:30 uur te zien bij RTL4.

Meer over