Vanaf oktober

RTL onthult uitzenddatum van Het Perfecte Plaatje 2022

23 augustus 2022 13:41 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten
De camera's kunnen weer uit de kast, want binnenkort voeren tien aspirant fotografen weer allerlei opdrachten uit in een gloednieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje. RTL heeft zojuist de uitzenddatum onthuld.

Pak je agenda er maar bij. Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is vanaf woensdag 12 oktober wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL4.

Het Perfecte Plaatje

In het zevende seizoen Het Perfecte Plaatje halen opnieuw tien kersverse BN'ers alles uit de kast om de beste foto te maken. Dit doen ze natuurlijk niet door enkel naar de stad te gaan en daar een kiekje maken. Wekelijks nemen ze het namelijk - onder leiding van presentator Tijl Beckand - tegen elkaar op in diverse opdrachten. Ze krijgen hierbij de gelegenheid om zichzelf en elkaar te overtreffen met de meest prachtige foto's.

Trijntje Oosterhuis

Eerder maakte jurylid William Rutten al de kandidaten bekend. Ditmaal proberen onder meer Linda Hakeboom, Trijntje Oosterhuis, Najib Amhali, Geraldine Kemper, Maik de Boer, Inge Ipenburg, Bente Fokkens, Edwin Jonker, Filemon Wesselink en Tina de Bruin in de voetsporen te treden van de winnaar van voorgaande jaren. Eerder gingen namelijk al Humberto Tan (S1), Estelle Cruijff (S2), Patty Brard (S3), Jamie Westland (S4), Bibi Breijman (S5), Patrick Martens (6) en Maurice Lede (extra) er met de winst vandoor.

Meer over