RTL pakt uit met première The Jersey Boys

18 september 2013 12:20 | amusement | Door Televizier

RTL pakt flink uit met de première van de musical The Jersey Boys. Zo zenden Carlo en Irene live uit vanuit het Beatrix Theater in Utrecht.

Op zondag 22 september vindt de première van de musical The Jersey Boys plaats in het Beatrix Theater te Utrecht. Carlo Boszhard en Irene Moors zijn hier live bij aanwezig.

Life 4 You

Carlo & Irene: Life 4 You staat helemaal in het teken van de musical. Zo hebben de twee een exclusief interview met de hoofdrolspelers vlak voor de grote première. Ook zijn ze erbij wanneer de gasten op de rode loper arriveren en horen zij de eerste reacties uit de zaal aan tijdens de pauze.

Jeroen van der Boom

Gedurende de uitzending zijn verschillende BN'ers te gast. Zo schuiven Fred van Leer en Anouk Smulders aan om het over Holland's Next Top Model te hebben, maar uiteraard geeft Fred ook zijn mening over de outfits van de gasten.

Jeroen van der Boom komt het nummer Sherry zingen, één van de klappers uit de musical. Daarnaast kiezen de vrouwelijke hoofdrolspeelsters een premièrejurk uit bij Addy van den Krommenacker.

Peter van der Vorst

Voor wie niet zo lang kan wachten op The Jersey Boys, kan zaterdag ook al terecht bij RTL4. Dan wordt het programma Van der Vorst ziet Jersey Boys uitgezonden. Hierin is te zien hoe de musical is gemaakt en gaat Peter van der Vorst met de cast mee naar Londen om daar de musical te bekijken.

The Jersey Boys

The Jersey Boys vertelt het verhaal van Frankie Valli & The Four Seasons, die wereldwijd 175 miljoen platen verkochten. In de musical komen hun hits voorbij zoals: Beggin', Oh What A Night, Sherry en Big Girl Don't Cry.

De hoofdrollen worden gespeeld door Tim Driessen, René van Kooten, Dieter Spillaers en Robbert van den Bergh. Helaas werd René van Kooten vorige week geveld door een longontsteking. Hij werd tijdens de try-out voorstellingen vervangen door Roman van der Werff, die tweede werd in het programma Op Zoek Naar Zorro.

Sandra van Nieuwland

Sandra van Nieuwland gooide tijdens The Voice hoge ogen met haar versie van Beggin'. Daar spelen The Jersey Boys handig op in:

Meer over