RTL presenteert nieuwe coaches Voice of Holland 2016: Waylon en Guus Meewis

7 Oktober 2016 14:31 | amusement | Door Televizier

© Talpa

Met nog twee weken te gaan tot de start van het zevende seizoen van The voice of Holland heeft RTL 4 de allereerste persfoto's van de coaches gepresenteerd.

Een beetje fan van de talentenjacht wist natuurlijk allang dat er deze reeks twee nieuwe coaches in de draaistoelen zitten. Guus Meeuwis en Waylon vervangen Marco Borsato en Anouk, die ondanks haar contract verstek moest laten gaan vanwege haar zwangerschap

Afbeelding

Broederlijk

Wat opvalt aan de twee foto's die fotograaf William Rutten geschoten heeft van het nieuwe viertal is hoe broederlijk de nieuwkomers naast Ali B en Sanne "Miss Montreal" Hans staan. Waylon gaat gekleed in zijn kenmerkende, donkere stijl. Guus koos voor een opmerkelijk strakke spijkerbroek en liet zich qua colbertjasje ogenschijnlijk inspireren door zijn voorganger Marco, die vaak ook dergelijke creaties droeg. Sanne had op haar beurt vorig jaar een kort zwart jurkje aan, maar nu verschijnt ze in een makkelijke jeans. Het setje van oudgediende Ali B bewijst tenslotte dat álles hem staat.

Afbeelding

Het nieuwe seizoen van The voice of Holland gaat op vrijdag 21 oktober van start op RTL 4.

Meer over