Op naar Jordaniƫ

RTL deelt spannende teaser van Race Om De Ringen

3 mei 2022 13:33 | amusement | Door Judith Regeling

© RTL
Beau van Erven Dorens debuteert eind deze maand met het nieuwe programma Race om de Ringen, waarin verloofde stellen de ultieme strijd aangaan. Benieuwd? RTL heeft zojuist de eerste teaser gedeeld.

Net als bij je favoriete realityshows draait het hierbij ook om maar één vraag: is de liefde van de koppels bestand tegen de ontberingen van de woestijn en de stress die dit met zich meebrengt?

Race om de Ringen

In Race om de Ringen nemen zes koppels onder leiding van Beau van Erven Dorens het tegen elkaar op. Niet zomaar natuurlijk. Ze reizen namelijk stuk voor stuk af naar het prachtige Jordanië waar hen verschillende, lichamelijk en geestelijk uitputtende opdrachten wacht. Of het nu een spel op een drukke markt is, in de hete woestijn of hoog boven een kolkende rivier: de koppels moeten bewijzen of ze echt van elkaar op aan kunnen. De uiteindelijke winnaars ontvangen een geheel verzorgende huwelijksreis.

Beau van Erven Dorens

Om het publiek alvast te laten kennismaken met de door Beau van Erven Dorens bedachte show heeft RTL zojuist een eerste teaser uitgebracht. Bekijk 'm snel hieronder!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Race om de Ringen is vanaf donderdag 26 mei wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over