Pak je agenda erbij

RTL strooit met kerstspecials in de decembermaand

20 oktober 2022 10:24 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten
Alle kerstliefhebbers zitten in de decembermaand gebakken bij RTL. De zender zendt namelijk kerstspecials uit van programma's als The Big Show, Lego Masters, I Can See Your Voice, The Masked Singer en Oh, Wat Een Jaar.

Dit blijkt uit de plannen van RTL voor de feestmaand.

The Big Show

Ruben Nicolai heeft op 17 december al de eer om af te trappen met een bijzondere aflevering van The Big Showwaar kijkers het onverwachte van mogen verwachten. De gastheer ontvangt zijn publiek namelijk in een grandioos kersttheater en verrast hen en diverse BN'ers met sensationele optredens, grappen en opmerkelijke spelletjes. In deze kerstspecial is Ruben echter niet helemaal alleen. Berget Lewis zal aanwezig zijn om een live celebrity karaoke te organiseren.

_______________________________________________________________________________

Elke dag de beste tv, film en serie-tips direct in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

_______________________________________________________________________________

I Can See Your Voice: Kerst

Carlo Boszhard volgt hem op donderdag 22 december op met een heuse kerstspecial van I Can See Your Voice. Het panel - bestaande uit Edsilia Rombley, Fred van Leer en (naar verwachting) Marieke Elsinga - zal ditmaal worden vergezeld door Francis van Broekhuizen. Zij zal zich na diverse speelrondes samen met de winnende deelnemer wagen aan een duet met het nummer Oh Holynight.

Oh, Wat Een Kerst

Is dat alles? Nee, zeker niet! Na uiteraard de kerstspecial van All You Need is Love op 24 december (en de herhaling de dag daarna) blijft de zender nog even in de holy spirits hangen. Op Tweede Kerstdag is er namelijk ook een kerstspecial te zien van Oh, Wat Een Jaar en op 28 december mag ook Jamai Loman een kerstoutfit aantrekken voor een speciale uitzending van Lego Masters.

The Masked Singer sluit het rijtje af: in de kerstaflevering, die op 31 december te zien is, zingen de acht overgebleven kandidaten van de reguliere reeks kerstduetten met elkaar.

Meer over