RTL Telekids houdt kinderen wakker tijdens oudjaarsavond

24 december 2014 11:32 | amusement | Door Televizier

© Falco Hassink - RTL

Het digitale kanaal RTL Telekids houdt de oogjes van kinderen open tijdens een bijzondere marathonuitzending op oudejaarsavond.

De NOS maakt dit jaar prachtige beelden van het nationaal vuurwerk, iets wat niemand mag missen. Ook kinderen niet. RTL Telekids komt daarom met De Nationale Opblijfavond. 

RTL Telekids

Keet! (Janouk Kelderman) en Patrick Martens presenteren op de laatste dag van het jaar vanaf 19.00 uur een hysterisch programma. “De meeste kinderen gaan met Oud en Nieuw vroeg naar bed zodat ze later ‘s avonds naar het vuurwerk kunnen kijken. Maar nu kunnen ze de hele avond Telekids kijken waarbij ze allerlei tips krijgen om wakker te blijven, zoals een blijf-wakker-dans”, aldus Martens. De show duurt maar liefst vijf uur! “Kortom: opblijven is een makkie wanneer je de hele avond kijkt naar De Nationale Opblijfavond bij RTL Telekids.” 

De Nationale Opblijfavond

Ook Keet! kijkt uit naar de opnames van De Nationale Opblijfavond. “Ik vind het heel leuk om samen met Patrick te presenteren. Het wordt echt een hele gezellige avond.“

Nicolette van Dam weet als geen ander hoe ze haar kinderen wakker moet houden.

Meer over