RTL verlengt contract: GTST kan nog 4 jaar vooruit

GTST bestaat dit jaar 25 jaar en daar komt nog eens 4 jaar bij. RTL en televisieproducent Endemol hebben het contract van de soap met 4 jaar verlengd.

Het is geen verrassing dat RTL door wil met GTST, de soap scoort dagelijks nog altijd geweldige kijkcijfers. „GTST is sinds jaar en dag een belangrijke pijler in de sterke vooravond van RTL 4”, zegt RTL-programmadirecteur Erland Galjaard dan ook.

Grote stappen

„Ook het afgelopen seizoen heeft GTST opnieuw bewezen immens populair te zijn”, vervolgt hij. De serie heeft de afgelopen jaren grote stappen gemaakt en is niet alleen op televisie succesvol, maar inmiddels op elk scherm. Deze zomer komen RTL en Endemol weer met een bijzonder initiatief waardoor Meerdijk voor alle fans nóg meer gaat leven en wel heel dichtbij komt . Op 1 oktober vieren we natuurlijk ook nog het 25-jarig bestaan van de serie met een dubbele aflevering. Alle reden voor RTL om het contract met vier jaar te verlengen.”

Dubbele aflevering

Op donderdag 1 oktober 2015 bestaat Goede Tijden Slechte Tijden precies 25 jaar. Op die dag krijgen de trouwe fans een dubbele aflevering cadeau, die grotendeels in het buitenland is opgenomen.

Reageren