Humoristisch programma

RTL vervangt Beau en Jinek deze zomer met nieuwe show

29 maart 2023 10:02 | amusement | Door Irma Tomas

© William Rutte
RTL heeft met Eva Jinek, Beau van Erven Dorens, Humberto Tan en Renze Klamer genoeg keuze als het gaat om talkshowpresentatoren, toch zet de zender geen van die presentatoren deze zomer in. Er komt een heel nieuwe programma op het talkshowtijdstip. 

RTL werkt aan een nieuw dagelijks humoristisch actualiteitenprogramma. Het is de bedoeling dat het nieuwe programma een paar weken wordt uitgezonden in de zomer, wanneer er geen talkshow is. Op dit moment wordt er personeel gezocht voor de show. 

Wie gaat het presenteren?

Wie het programma gaat presenteren is ook nog niet bekend. De productiemaatschappij van Martijn Krabbé is betrokken bij de ontwikkeling, maar hij wordt niet het gezicht. Bij RTL Boulevard werd geopperd dat dit misschien een mooi klusje is voor de net van SBS aangetrokken Leonie ter Braak.

Eva Jinek

Iemand als Tijl Beckand of Ruben Nicolai is natuurlijk ook een optie. Vorig jaar vulde Renze Klamer de zomertijd nog met een late night talkshow. Op dit moment is Beau van Erven Dorens te zien op de late avond, hij wordt vanaf 1 mei weer afgelost door Eva Jinek die daarna met zwangerschapsverlof gaat.

Meer over