Met Vlaamse collega Kürt Rogiers

RTL zet Ruben Nicolai op LEGO Masters

RTL 4 laat Ruben Nicolai werken voor z'n geld: de presentator wordt samen met de Vlaming Kürt Rogiers het gezicht van LEGO Masters.

RTL en de Vlaamse zender VTM slaan de handen in één voor de productie van deze nieuwe afvalrace waarbij acht koppels zonder bouwtekening de mooiste creaties van LEGO moeten maken.

Twee opdrachten

In tegenstelling tot Heel Holland bakt werken de kandidaten als duo's en zijn er per aflevering maar twee opdrachten. Dat neemt niet weg dat de tijdsdruk enorm is en gaandeweg het programma komen er ook vervelende verrassingen op de hoek kijken. Ruben: "Er zijn opdrachten die op het laatste moment veranderen. Dat vergt het uiterste van de kandidaten."

The Masked Singer

Dankzij LEGO Masters krijgt Ruben het de komende tijd extra druk. Het afgelopen seizoen heeft hij zich ontwikkeld tot één van de kijkcijferkanonnen van RTL 4 dankzij hits als The masked singer en de zomerse quiz Ik weet er alles van. Ook presenteert hij panelshow Beste kijkers, schuift hij aan in Wie ben ik?, dook hij op in Holland-België en is hij een van de vaste gezichten van RTL Boulevard

Meer over:

Reageren