Dit is je kans

RTL zoekt al kandidaten voor nieuw seizoen Holland’s Got Talent

19 september 2022 11:01 | amusement | Door Esther Hut

© William Rutten

Het huidige seizoen van Holland’s Got Talent is nog in volle gang, maar nu is er al min of meer een nieuw seizoen aangekondigd, want producent Blue Circle laat weten op zoek te zijn naar kandidaten.

Alhoewel, er nog wel een kleine slag om de arm gehouden wordt.

Eventueel nieuw seizoen

“Heb jij een talent? En wil je dit graag delen op het allergrootste open podium van Nederland?  Meld je dan aan voor een eventueel nieuw seizoen van: Holland's Got Talent.” Is op de website van producent Blue Circle te lezen.

Het is dus nog niet in kannen en kruiken dat er daadwerkelijk een volgende editie komt, maar het huidige seizoen is weer een succes en aan talent in Nederland ook geen gebrek, dus het is slechts een kwestie van afwachten.

De oproep luidt verder: “Iedereen, met welke talent dan ook, is welkom om auditie te doen. Na de auditie-rondes volgen de halve finale en de finale. De uiteindelijke winnaar van Holland’s Got Talent gaat naar huis met de hoofdprijs van maar liefst 50.000 euro.”

Golden buzzer

Tijdens de laatste aflevering van Holland’s Got Talent, afgelopen vrijdag, zagen we nog hoe de 11-jarige Eline de sterren van de hemel speelde op haar viool. De jury twijfelde geen moment en drukte op de gouden buzzer, waardoor ze meteen door was naar de halve finale. Bekijk het fragment hieronder.

Holland's Got Talent is elke vrijdagavond om 20:00 uur te zien op RTL4. Kandidaten voor het nieuwe seizoen kunnen zich hier aanmelden.

 

 

Meer over