Oproepje

RTL zoekt nog naar deelnemers voor Take Me Out

23 augustus 2021 11:01 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP

RTL blaast Take Me Out nieuw leven in als Videoland-exclusive. Echt storm loopt het nog niet qua aanmeldingen en daarom doen ze nog maar eens een oproepje.

Nieuw voor dit seizoen Take Me Out is dat de moeders van de vrijgezelle dames het voor het zeggen hebben. Zij bepalen uiteindelijk of er een geschikte match voor hun kroost tussen de kandidaten staat.

Britt Dekker

Take Me Out betekende in 2009 de doorbraak van Britt Dekker. Zij was kandidaat, maar wist dat om te zetten in diverse tv-contracten. Ze is nu één van de gezichten van SBS6 en boert goed. Wie weet ligt dit voor jou ook wel in het verschiet?

Aanmelden

Die kant gaan de makers in ieder geval op met hun oproep. Ze zoeken moeders en dochters die tussen de 18 en 40 jaar oud zijn. Aanmelden voor Take Me Out kan je hier doen. Als je een vrijgezelle man bent en op televisie een date fixen, kun je je hier aanmelden.

Presentator 

Het is nog niet bekend wie het programma gaat presenteren. De laatste presentator van de show was Eddy Zoëy, tegenwoordig werkzaam bij RTL Boulevard.

Meer over