Nieuw team

RTL zoekt kandidaten voor Married At First Sight

9 juni 2021 10:23 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Nander de Wijk

RTL en Carlo Boszhard zoeken kandidaten voor het nieuwe seizoen van Married At First Sight. Voor de nieuwe reeks heeft RTL zelfs een heel nieuw team van specialisten samengesteld.

In een oproep op Instagram vraagt Carlo Boszhard aan mensen om zich aan te melden ondanks dat Cupido in de voorbije seizoenen niet altijd raak schoot. Dat is nogal een understatement, want van het vorige seizoen hield geen enkel huwelijk stand.

Aanmeldingen

Trouwlustige liefhebbers kunnen zich hier aanmelden. Echt problemen om het programma vol te krijgen verwachten wij overigens niet, want voor het vorige seizoen kon RTL kiezen uit ongeveer 1500 aanmeldingen. Opvallend is ook dat Carlo vorige week op zijn Insta deelde dat de opnames al begonnen waren. Hoe doe je dat als er nog geen kandidaten zijn gevonden?

Kijkcijfers 

RTL heeft nog geen uitzenddatum bekendgemaakt voor het nieuwe seizoen van Married At First Sight. Wij kunnen ons voorstellen dat het programma in het najaar weer twee avonden van de week vult. Het laatste seizoen trok op die manier steevast meer dan een miljoen kijkers.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Carlo Boszhard (@carloboszhard)

Meer over