Meld je aan

RTL stelt hoofdpersonen van nieuwe datingshow voor

13 december 2022 13:06 | amusement | Door Judith Regeling

© RTL.nl
In het nieuwe jaar komt RTL4 met een gloednieuw liefdesprogramma. In aanloop naar de opnames stelt de zender daarom alvast de hoofdpersonen voor.

Interesse? Je kunt je aanmelden via de website van Blue Circle.

Datingprogramma

In het nieuwe datingprogramma van RTL4, dat nu nog naamloos door het leven gaat, gaan diverse deelnemers van middelbare leeftijd op zoek naar de liefde. Dit doen ze eens niet door in een restaurant plaats te nemen of geïnteresseerden te ontvangen bij hen thuis. De hoofdpersonen van deze show gaan namelijk op reis. Maar met wie? Dat mogen ze zelf bepalen. Voordat het officiële avontuur van start gaat, gaan ze eerst nog op diverse speeddates, in Nederland.

Speeddaten met... 

Het is lastig om je aan te melden zónder dat je weet voor wie, dus daarom stelt RTL de kandidaten alvast voor. Het gaat om de 51-jarige ondernemer Robin die een vrouwelijke partner zoekt om dansend mee door het leven te gaan; de 56-jarige Mahrnaz die hoopt een levenspartner te vinden die net zo positief in het leven staat als zij en tot slot is ook de 47-jarige dj Cliff van de partij. Hij zoekt een fitte man, die stoer in het leven staat en niet vies is van een glaasje wijn.

Bekijk hier hun (korte) introductie.

De opnames van dit programma vinden plaats tussen februari en april 2023. Wanneer het programma te zien zal zijn, is vooralsnog niet bekend.

Meer over