Is het te zien?

RTL4 geeft uitsluitsel over The Masked Singer tijdens WK Wedstrijd Oranje

7 december 2022 16:20 | amusement | Door Esther Hut

© Tom Cornelissen

Aanstaande vrijdagavond staat bij veel Nederlanders groot geblokt in hun agenda. Het Nederlands elftal speelt dan namelijk dé kwartfinale tegen Argentinië. Maar vrijdagavond betekent ook The Masked Singer. Wordt het programma voor deze wedstrijd geschrapt of verschoven in de programmering?

Toevallig begint zowel de wedstrijd van het Nederlands elftal als The Masked Singer om 20:00 uur. Aangezien het RTL-programma wekelijks miljoenen kijkers trekt zou het een reden voor RTL kunnen zijn om het programma wellicht op een ander tijdstip of dag uit te zenden.

Veel minder kijkers?

Goed nieuws voor alle fans: RTL zendt The Masked Singer gewoon uit deze vrijdag, zo laat een woordvoerder van RTL weten. Het zal heel waarschijnlijk niet het aantal kijkers opleveren zoals de afgelopen weken, maar voor RTL geen reden om de uitzending te schrappen.

Nederlands elftal

Mocht je toch liever de wedstrijd van Oranje kijken, dan zijn er nog genoeg mogelijkheden om The Masked Singer terug te kijken. RTL meldt dat op zaterdag 10 december de uitzending wordt herhaald bij RTL 5 om 18:00 uur. Daarnaast zijn de afleveringen ook altijd nog terug te zien bij Videoland.

Je hoeft dus niets te missen van zowel Oranje als The Masked Singer.

Nederland – Argentinië is te zien om 20:00 uur op NPO1 en The Masked Singer om 20:00 uur op RTL4.

 

 

Meer over