Kom maar op

RTL4 heeft goed nieuws voor de fans van Married at First Sight

15 december 2022 10:21 | amusement | Door Judith Regeling

© Nander de Wijk
Fans van Married at First Sight worden komend jaar weer op hun wenken bediend. In de eerste week is het programma namelijk maar liefst drie keer te zien, zo meldt AD.nl

Pak je agenda er dus maar snel bij: op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 januari plof jij voor de buis. 

Lees ook: Dit is wanneer het nieuwe seizoen van Married at First Sight begint 

Married at First Sight

Het achtste seizoen van Married at First Sight belooft sowieso een waar feestje te worden. Het programma zal - net als vorig jaar - twee keer in de week te zien zijn, zowel op de dinsdag- als op woensdagavond. In de eerste week komt hier dus nog een dag bij, want dan verschijnt de door Carlo Boszhard gepresenteerde trouwshow ook eenmalig op donderdag. De weken daarna wordt die plek dan weer opgevuld door 'nieuwkomer' DNA Singers.


Succesvolle koppels

De vrijgezellen die elkaar dit jaar treffen bij het altaar, zijn nog niet onthuld. Wel is voor hen te hopen dat de experts dit seizoen weer hun uiterste best doen. Vorig jaar had dat effect: zowel Sonny en Dylan als Rowan en Astleigh van Emden-Eckhardt vieren nog altijd de liefde bij en met elkaar. 

Het achtste seizoen van Married at First Sight is vanaf 3 januari weer te zien op RTL4. De verwachting is dat je dit jaar ook weer afleveringen vooruit kunt kijken op Videoland. 

Meer over