All Against One

RTL4 komt met variant op Eén Tegen 100

15 september 2023 09:50 | amusement | Door Esther Hut

© William Rutten

We kunnen de komende tijd weer uitkijken naar een nieuwe spelshow. RTL4 komt namelijk met All Against One en dat heeft wel wat weg van Eén Tegen 100, maar dan nét iets anders natuurlijk.

Ook is al bekend wie de presentatie op zich zal nemen

Ruben Nicolai

Zeg je spelshow, zeg je uiteraard Ruben Nicolai. Na The Big Show met Ruben Nicolai, Ik Weet Er Alles Van, Lego Masters en Beste Kijkers mag de presentator het nieuwe All Against One nu ook aan zijn lijstje toevoegen.

Wat voor spel is All Against One?

In tegenstelling tot Eén Tegen 100 speelt een kandidaat nu niet tegen spelers in de studio, maar neemt hij of zij het juist op tegen kijkers uit heel Nederland. En dat kunnen we nogal wat zijn. Deze uitdagers spelen via een speciale app van de show mee. Ze krijgen allemaal dezelfde vragen gesteld, gebaseerd op de uitkomst van unieke en bizarre experimenten, variërend van alledaagse wetenschap tot gekke sportuitdagingen of spectaculaire stunts.

Degene die de meeste vragen goed beantwoordt gaat er vandoor met de jackpot. Dat kan dus de kandidaat in de studio zijn, maar ook een kijker die gewoon thuis vanaf de bank meespeelt.

Wanneer is All Against One op tv?

Wanneer All Against One precies te zien is, is nog niet bekend. De opnames moeten nog beginnen en op dit moment zoekt RTL nog kandidaten die dapper genoeg zijn om het tegen heel Nederland op te nemen. Ben jij dat? Aanmelden kan hier.

Meer over