Plus Oudejaarsconference

RTL4 lachend het jaar uit met zestal cabaretpremières

20 november 2020 16:41 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Dik Nicolai
RTL4 heeft in de donkere dagen van december, tijdens kerst en daarna behoefte aan humor. Daarom is op de zender zes keer een voorstelling die in première gaat te zien.

RTL4 start op 22 november om 21.15 uur met Met de mantel der liefde van Richard Groenendijk, die hij de Rotterdammer maakte als opvolger van Alle dagen, waarmee hij de Poelifinario won. Op 6 december neemt Philippe Geubels de honneurs waar met Bedankt voor alles, waarvan de uitzending eveneens om 21.15 uur begint.

Nominatie 

Een week later (13 december, 21.15 uur) is het de beurt aan Veldhuis & Kemper, die met hun Geloof ons nou maareen verfrissende voorstelling maakten en waarvoor ze genomineerd werden voor de Poelifinario. Op 20 december doet Roué Verveer een duit in het zakje met zijn show Op het laatste moment. Ook om 21.15 uur te zien op RTL4.

Oudejaarsconference 

Op 30 december mag Martijn Koning los met zijn show Koning van de dieren. Een voorstelling van 80 minuten vol comedy. Een dag later is het tijd voor de Oudejaarsconference van Guido Weijers op RTL4. Hij raast daarin door het bizarre jaar 2020. Weijers voert voor de tiende keer een Oudejaarsconference op.

Nieuwe jaar 

Om het nieuwe jaar goed te beginnen doet RTL4 nog een extra duit in het zakje met wederom een voorstelling van Richard Groenendijk. Op 2 januari 2021 om 21.30 uur is namelijk de première van Om alles te zien.

Meer over